Free Shipping Untuk Pembelian Bernilai RM150 dan Ke atas

Bertahun-tahun hidap gastrik, hampir tiap bulan masuk hospital.

Dah macam-macam ubat cuba, tapi masih belum sembuh.

Dengan Switch Gel, sapu-sapu je dah lega!
Berkesan sepantas 5 minit!

Tahukah Anda?
Ramai rakyat Malaysia mengabaikan kesihatan perut sehingga kena serangan gastrik, gerd dan anxiety

AWAS! Bahaya kalau masih dibiarkan.
Sakit GASTRIK jika tidak dirawat boleh menyebabkan komplikasi yang teruk dan yang paling bahaya sekali adalah boleh menyebabkan kanser perut

Betul ke Switch Gel ni
benar-benar berkesan?

Testimoni Switch Gel :

“5 tahun saya tidur duduk disebabkan angin, hari pertama pakai Switch Gel dah ada kesan"

Testimoni Switch Gel :

"Selama ni makan ubat ke tidak, sama je. Sampai lah saya jumpa Switch Gel. Seminggu guna, memang berkesan"

Switch Gel membantu anda...

Masih ragu-ragu?
Jom baca testimoni daripada pengguna Switch Gel

Jaminan wang dikembalikan jika masalah anda
tak dapat diselesaikan!

Pilih pakej anda sekarang!

Potongan sehingga 50% jika anda beli hari ini!

Setiap Switch Gel didatangkan khas dengan

HADIAH PERCUMA INI!

ELAKKAN MENJADI MANGSA PENIPUAN!

0 %
SELAMAT

Barang Sampai Baru Bayar

TEKAN BUTANG BELI SEKARANG

Setiap pembelian akan di “Quality Check” dahulu sebelum sampai ke tangan pelanggan-pelanggan kami.
Kepuasan anda keutamaan kami 😁

Pakej Combo

Setiap pakej mengandungi:

RM240

Untuk yang terawal!!!

Harga promo hanya

RM149

>> Jimat RM91 <<

PREFFERED

Pakej Super Jimat

Setiap pakej mengandungi:

RM360

Untuk yang terawal!!!

Harga promo hanya

RM209

>> Jimat RM151 <<

Pakej Percubaan

Setiap pakej mengandungi:

RM120

Untuk yang terawal!!!

Harga promo hanya

RM79

>> Jimat RM41 <<

Dah sebulan lebih pedih ulu hati dah takde, tak perlu lagi nak telan macam-macam ubat.

Puan Ainul
Puan Ainul

Sebelum ni, sakit sangat-sangat dalam perut. Lepas guna Switch Gel, dah tak perlu buat check up dengan Doktor.

Puan Mariam
Puan Mariam

Lepas pakai Switch Gel, angin dalam badan berkurang, gastrik pun dah jarang datang.

Cik Fatin
Cik Fatin

Sangat membantu. Selain sapu dekat perut, boleh juga guna untuk sakit kepala, batuk dan sesak nafas.

Puan Mafizah

Soalan Lazim

Dapatkan maklumat lanjut di bawah jika masih ragu-ragu untuk dapatkan Switch Gel.

Switch gel menggunakan Formula Bioteknologi yang sangat pantas meresap ke dalam tubuh yang membantu merawat dan menyembuhkan luka dari dalam.

Tidak ada kesan sampingan dan 100% selamat untuk ibu dan bayi dalam kandungan kerana Switch Gel hanya untuk penggunaan luaran sahaja.

Bergantung pada penggunaan. Kebiasaannya boleh bertahan sehingga sebulan atau lebih.

Ya, halal dan boleh dibawa solat. Kandungan Switch Gel 100% terdiri daripada herba semulajadi dan mempunyai Sijil Halal.

SWITCHGEL MALAYSIA
Revenue Capsule
(003497842-T)

📲 013-909 0717
📩 hai@onpayz.com
☑️ Privacy & Policy
📦 Return and Refund Policy
🚛 Delivery Terms 

📍 B4-1-27 Block 4, Persiaran Sukan, Laman Seri Business Park, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor

Optimized by Optimole